Ronde PI4APD 20 november 2020

Omdat het nog steeds onzekere tijden zijn en wij het contact met onze afdelingsleden op de verenigingsavonden ook missen. Zijn wij met het volgende voorstel gekomen, om de afdelingsavonden (tijdelijk) te vervangen door een inmeld-ronde op PI3APD (145,725 Mhz – CTCSS: 77 Hz). Een ieder is welkom en kan zich dan inmelden bij de rondeleider van ons clubstation PI4APD.

Heeft u iets te melden of wilt u gewoon meeluisteren, alles kan. We stellen het op prijs als u zich even meldt voor de presentielijst bij de rondeleider van PI4APD. De (voorlopige) ronde begint a.s. vrijdag 20 november en zal dan plaats vinden op iedere derde vrijdag van de maand om 20 uur. De luisteramateurs kunnen zich aanmelden via het mail adres: a05@veron.nl Na de inmeld-ronde, kan iedereen die zich heeft aangemeld bij toerbeurt zijn zegje doen. De rondeleider zal zorgen voor de coördinatie dat alles soepel verloopt.

Er zijn nog enkele weerstation bouwpakketten beschikbaar. Mocht u tijdens de komende herfst- / wintermaanden niks te doen hebben, dan kunt u via deze link: info weerstation meer informatie hierover vinden.

Wij hopen allemaal, de komende tijd, op versoepelingen van de maatregelen van de overheid en het RIVM. Maar voorlopig zijn wij nog niet, van dit virus af. Dus verwachten wij de komende periode geen veranderingen in het beleid m.b.t. onze afdelingsbijeenkomsten.

Hoop jullie allemaal te spreken op de komende inmeld-rond a.s. vrijdag!

“Stay safe!”

73,

Het afdelingsbestuur VERON afdeling Apeldoorn

http://a05.veron.nl/