Komende vrijdag hebben we wederom een verenigingsavond!

Deze avond gaat Leo (PA0LMD) ons iets meer vertellen over de werkwijze en eventuele tips om mankementen te vinden in onze apparatuur. Dit gaat zeker een informatieve avond worden.

Het bouwpakket voor de uitbreiding op de eerder gemaakte watt meter krijgt ook steeds meer vorm. Dit bouwpakket is alleen maar een uitbreiding op het eerder gemaakte bouwpakket! De complete kosten voor deze uitbreiding liggen zo rond de 50 euro. We willen graag inventarissen of hier voldoende belangstelling voor is. Dit in verband met minimale hoeveelheden te bestellen en daarmee ook om de kosten juist zo laag mogelijk te houden. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen krijgen kan je altijd contact opnemen met Guido (PE1MHY@veron.nl).

Wij hopen jullie vrijdag 15 april om 20:00 uur (de zaal is open vanaf 19:30 uur) te mogen begroeten in onze vaste clubruimte, de kantine van de handbalvereniging C.V.O. aan de Zichtstede 18 te Vaassen.

Het afdelingsbestuur VERON afdeling Apeldoorn

http://a05.veron.nl/

73,

Kijkt u ook nog eens naar de vernieuwde website van de VERON http://www.veron.nl . Bij A-05 kunt u het afdeling nieuws lezen en foto’s bekijken van de laatste activiteiten .
Blijf gezond .

http://a05.veron.nl/